Оголошення про вакантні посади

Хмельницька міська рада оголошує повторний конкурс на посади:

  • директора Центру культури і дозвілля села Копистин старостинського округу з центром в селі Копистин Хмельницької міської територіальної громади;
  • директора Центру культури і дозвілля села Мацьківці старостинського округу з центром в селі Шаровечка Хмельницької міської територіальної громади;
  • директора Центру культури і дозвілля села Пирогівці старостинського округу з центром в селі Пирогівці Хмельницької міської територіальної громади;

 

Загальні вимоги до кандидатів: вища освіта (культурно-мистецького, гуманітарного або іншого спрямування) за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста або магістра, стаж роботи у сфері культури не менше трьох років, вільне володіння державною мовою, здатність за своїми діловими і моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадовіобов’язки.

Обмеження щодо кандидатів: керівником комунального закладу культури не може бути призначена особа, за рішенням суду визнана недієздатною або її дієздатність обмежена; має судимість за вчинення кримінального правопорушення, якщо така судимість не погашена або не знята в установленому законом порядку, або на яку протягом останнього року накладалося адміністративне стягнення за вчинення правопорушення, пов’язаного з корупцією; є близькою особою або членом сім’ї керівників органу, що відповідно до статутних документів здійснює управління державним чи комунальним закладом культури, а саме центрального органу виконавчої влади, місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування.

Особи, які беруть участь у конкурсі, упродовж 30 днів з дня оголошення конкурсу подають такі документи:

  • заяву про  участь у  конкурсі з  наданням  згоди  на  обробку  персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;
  • автобіографію, що містить прізвище, ім’я та по батькові, число, місяць, рік і місце народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду (заняття), місце роботи, громадську роботу (у тому числі на виборних посадах), контактний номер телефону та адресу електронної пошти чи іншого засобу зв’язку, відомості про наявність чи відсутність судимості;
  • копію документа, що посвідчує особу, копії документів про вищу освіту;
  • два рекомендаційні листи довільної форми;
  • мотиваційний лист довільної форми;
  • проект Програми розвитку Центру культури і дозвілля терміном на один і п’ять років.

 

Зазначені документи надсилаються на поштову та електронну адреси Хмельницької міської ради у встановлений законом термін. Перелік документів є вичерпним. Особи можуть надати інші документи, які, на їхню думку, підтверджують професійні чи моральні якості. Особи, які подають документи, відповідають за достовірність поданої інформації.

На засідання конкурсної комісії кандидатам необхідно підготувати публічну презентацію проекту програми розвитку Центрів культури і дозвілля на один і п’ять років.

Дата початку приймання документів – 25 серпня 2021 року.

Дата початку формування конкурсної комісії – 25 серпня 2021 року.

Умови й терміни проведення конкурсу: за рішенням конкурсної комісії  до участі не допускаються особи, які не відповідають вимогам, зазначеним у Законі України «Про культуру». Конкурсна комісія проводить перше засідання через 10 днів після закінчення строку приймання документів.

Документи приймаються за адресою: 29000, м. Хмельницький, вул. Гагаріна, 3, кімн.109, 
e-mail: kadru@khm.gov.ua

Довідки за телефонами (0382) 65-03-29, 76-20-95, 65-77-69.

Громадським організаціям відповідного функціонального спрямування до 03 вересня 2021 року подати Хмельницькій міській раді лист-пропозицію, підписаний керівником громадської організації, із зазначенням трьох кандидатур, які рекомендуються для включення до складу конкурсної комісії.

Згідно Положення про формування складу та організацію роботи конкурсної комісії з проведення конкурсного добору на посаду керівника комунального закладу культури, затвердженого розпорядженням Хмельницького міського голови від 25.08.2016 року №225-р, до листа додаються заява та анкета, завірені копії статуту громадської організації та витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань (для підтвердження відповідного функціонального спрямування). Довідки за телефонами (0382) 65-03-29, 76-20-95, 65-77-69.

Пропозиції будуть розглянуті до 08 вересня 2021 року. Жеребкування буде проведено 10 вересня 2021 року за адресою: м. Хмельницький, вул. Гагаріна, 3.Відповідальна особа: Лохвицька Оксана Василівна, телефон 65-77-69, електронна пошта: kultura_xm@ukr.net.

Зразок заяви кандидата про участь у конкурсі

Заява члена комісії

Згода на обробку персональних даних

Матеріально-технічна база центрів Копистин, Мацьківці, Пирогівці

Умови праці директорів Центрів культури і дозвілля Копистин, Мацьківці, Пирогівці