Хмельницький академічний муніципальний естрадно-духовий оркестр 9 років поспіль допомагає ЗСУ

Благодійний концерт просто неба влаштували на майданчику поблизу торговельного центру “Дитячий світ”. Свою творчість хмельничанам і гостям міста дарував Хмельницький академічний муніципальний естрадно-духовий оркестр (художній керівник і диригент - Тарас Безнюк). Артисти та солісти оркестру презентували яскраву концертну програму та збирали кошти на потреби армії, цього разу – і на підтримку колеги.

У репертуарі колективу оркестру — відомі українські пісні патріотичного спрямування, що були актуальними у різні часи і залишаються такими й нині, які мотивують і об’єднують. Серед них - і оновлена «Ой, у лузі червона калина». Вже не одне покоління українців ця пісня кличе на боротьбу за свободу і незалежність.

Розпочали благодійний концерт «Маршем нової армії» у виконанні соліста муніципального оркестру Павла Дасюка.

 

«Сьогодні, як ніколи, ми маємо об'єднатися для спільної перемоги. Наші захисники потребують допомоги. Вже 9 років поспіль наш оркестр доєднується до благодійних акцій, благодійних концертів на потреби ЗСУ. Сьогодні ми збираємо кошти і на підтримку одного з наших оркестрантів, який пішов служити, захищати нашу державу, зокрема на придбання військової амуніції», - розповіла солістка оркестру та волонтерка Марина Українець.

Бурхливі оплески хмельничан стали подякою музикантам за їхню плідну і таку необхідну працю в непростий час, а донати – вдячністю нашим захисникам, які нині мужньо боронять незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України та завдяки яким маємо можливість влаштовувати такі концерти й інші культурно-мистецькі заходи.


Інформація із сайту Хмельницької міської ради