Бібліотекам та школам громади подарують понад шість тисяч примірників нових книг

За підтримки ГО «Українська ініціатива» в Україні реалізовується проєкт, що передбачає поповнення книжкових фондів бібліотек та шкіл. Серед видань, що надходять у рамках проєкту: книжки для дітей, комікси, науково-популярна література, книги на історичну тематику. Такі вже почали надходити до книгозбірень Хмельницької міської територіальної громади. Першу партію книг отримала бібліотека-філія №10 ім. Д. Брилінського Централізованої бібліотечної системи. Її завідуюча Інна Герман впевнена, що книги будуть мати попит серед відвідувачів.

Загалом бібліотекам та школам нашої громади подарують понад шість тисяч примірників.

Секретар Хмельницької міської ради Віталій Діденко розповідає: «Книги веземо ще й практично у всі сільські бібліотеки громади. Ми хочемо оновити фонди сільських бібліотек, щоб там були сучасні і дійсно перспективні книги, аби і діти виховувалися в нормальному руслі, і щоб громадяни мали можливість долучитися і також читати сучасні, якісні книги. Також хочемо забезпечити шкільні бібліотеки. За можливості будемо поповнювати фонди бібліотек всієї області».

Голова обласного осередку ГО «Українська ініціатива» в Луганській області Олег Якубов додав, що в організації підписано Меморандум з державним підприємством «Центр захисту інформаційного простору України», по якому співпраця триває вже понад 5 років. Книги розповсюджують по всій Україні безкоштовно.