Учні мистецьких шкіл міста побували у Львові

20 січня у Хмельницькій школі мистецтв "Райдуга" учні мистецьких шкіл міста: Хмельницької музичної школи №1 імені Миколи Мозгового, Хмельницької школи мистецтв, Хмельницької школи мистецтв "Озерна", Хмельницької школи мистецтв "Заріччя" змагались у конкурсі-грі "Ми - музикознавці", яка була присвячена 145 річниці від Дня народження видатного українського композитора, педагога, фольклориста та науковця Станіслава Людкевича.

Юні музикознавці продемонстрували командний дух та ґрунтовні знання біографії та творчості композитора, а у фіналі - обізнаність з музичним доробком автора. За результатами гри, найбільшу кількість балів отримала команда Хмельницької школи мистецтв "Райдуга".

Подарунком для всіх учасників, за сприяння Управління культури і туризму Хмельницької міської ради, стала поїздка 11 лютого до Львова у музей Станіслава Людкевича. Екскурсія музеєм викликала захоплення постаттю видатного композитора, дозволила зануритись в атмосферу епохи ХХ століття та насолодитися затишком домівки майстра.