Виїзна виставка до Дня Незалежності України "Пробудження нації"

Почуття національного єднання народжується в наших серцях, коли звучить Державний Гімн і майорить Державний Прапор. Бажаємо всім нам бути гідними пам'яті наших борців за Незалежність, які працею, здоров'ям, а деколи і своїм життям створювали славу і велич Державного Прапора України. Хотілося б, щоб з кожним роком загальнонаціональне свято Незалежності України додавало нам наснаги і впевненості в нашому майбутньому. Нехай не вичерпується джерело нашої віри, надії і любові до рідної землі!

З нагоди найбільших загальнонаціональних свят музей історії міста Хмельницького впродовж трьох святкових серпневих днів експонував на вулиці Проскурівській виїзну виставку "Пробудження нації" з серії "100 років боротьби. Українська революція" від УІНП (Українського інституту національної пам'яті).

Вільна для огляду виставка складалася з 20 інформаційних стендів, розроблених у стилі історико-документальної інфографіки, та експонувалася 22, 23 та 24 серпня у пішохідній зоні вулиці Проскурівської навпроти музею історії міста Хмельницького. До слова, ця виставка експонувалась у Хмельницькому вперше. Про це дивіться у відеосюжеті від музею історії міста Хмельницького.