SMALL TOWN в бібліотеці: сучасна дитяча мрія»: у бібліотеці-філії для дітей презентували проєкт Бюджету участі

20 серпня у бібліотеці-філії №10 ім. Д. М. Брилінського відбулося урочисте відкриття простору «SMALL TOWN в бібліотеці: сучасна дитяча мрія». Ідею оновлення бібліотеки вдалося реалізувати завдяки участі бібліотеки у Громадському проєкті «Бюджету участі» і підтримці хмельничан, зокрема читачів бібліотеки. Це була спільна мрія, яка втілилася у життя.

Створено новий формат бібліотеки, шляхом зонування бібліотечного простору, закуплено технічне обладнання, оновлено інтер’єр. Тепер діти будуть поєднувати пізнання з дозвіллям та розвитком творчих здібностей, навчатися, грати, спілкуватися з друзями, брати участь у культурних заходах і забавах.

В рамках проєкту придбано настільні ігри, книги з доповненою реальністю, ноутбук і два комп’ютери, кольоровий принтер, ігрову приставку, меблі.

На свято завітала заступник міського голови Галина Мельник, привітала присутніх з відкриттям проєкту, наголосила про те що читання формує в дітей всебічно розвинуту особистість.

  

На відкритті не обійшлося без подарунків: депутат Хмельницької міської ради Богдан Міхняк подарував сертифікат, представник НОК Віктор Флентін презентував для дітей книги та спортивні сувеніри.

  

Автор проєкту Ганна Слободян зауважила: користувачі зможуть переглядати та обговорювати фільми, самостійно створювати презентації, відео-сюжети, слухати музику, проводити в бібліотеці вільний час, що сприятиме організації дозвілля та навчання у дітей та молоді мікрорайону.

Захід відбувся в рамках святкування Дня Незалежності.