День закоханих у центрі національного виховання учнівської молоді

Напередодні Дня закоханих у Центрі національного виховання учнівської молоді відбувся майстер-клас з флористики для вихованців закладу. 

Захоплені погляди були і у дітей, і у дорослих! Під керівництвом майстрині Оксани Ховаєвої, руками дівчат були створені чудові квіткові композиції! Творчість треба спрямовувати в правильному руслі і це дасть хороший результат. Флористка поділилася своїм досвідом під час майстер-класу. Справжнє царство квітів, неймовірна творча атмосфера, сяючі очі дорослих та учнів гуртків ЦНВУМ.

Також у Центрі був проведений розважально-ігровий вечір для дітей, що навчаються у закладі, де вони змогли розважитися, потанцювати та дізнатися багато цікавого про День святого Валентина.

У фойє першого поверху Центру національного виховання учнівської молоді представлена виставка робіт вихованців гуртків «Малювання та ДПМ» та підготовка до школи «Читайлики» на тему «Любов очима дітей»,  присвячена Дню закоханих. Також усі охочі мають нагоду зробити яскраві світлини біля святкової фотозони.