30 травня пройшов концерт хорової музики

30 травня, напередодні Міжнародного дня захисту дітей, у мистецькому дворику Хмельницької дитячої музичної школи №1 імені М. Мозгового відбувся концерт хору «Веснянка» вокально-хорового відділу Хмельницької дитячої музичної школи №2 (керівник Лілія Петрусь, концертмейстери Оксана Богданова та Олена Прохніцька).

Крім хору «Веснянка», в концертній програмі взяли участь вокальний ансамбль старших класів «Фантазія» та вокальний ансамбль молодших класів «Іскринка».

До концертного репертуару ввійшли  кращі пісні українського пісенного спадку, пісні світової пісенної творчості, духовна музика, зарубіжна та українська класика, а також сучасні пісні, різноманітні за стилем виконання та жанровими особливостями. З кожним роком репертуар оновлюється, враховуючи різні смаки та уподобання слухачів, підвищується рівень виконання, вдосконалюється емоційність та артистичність.

Власне, це й допомагає досягти основної мети навчання в хоровому колективі, виховати сильну, неповторну особистість, розвинути індивідуальні творчі здібності дитини, прищепити любов до хорового та вокального мистецтва,  зберегти традиції дитячого хорового співу.