Дивовижний світ

22 березня  в  приміщенні Хмельницької дитячої школи мистецтв про результати своєї роботи звітували учні класу естрадного співу викладача Лідії Андріївни Євгеньєвої та ансамбль сучасного танцю «Шок-Денс» (керівник Леся Вікторівна Крупельницька). В залі була присутня комісія обласного науково-методичного центру культури і мистецтв, яка здійснювала перегляд концертних номерів на предмет присвоєння звання «зразковий» ансамблю сучасного танцю «Шок-Денс». В складі комісії: завідуюча відділом науково-методичної творчості ОНМЦКіМ Сосніна Олена Володимирівна, методист з хореографії навчально-методичного відділу мистецьких шкіл ОНМЦКіМ Мєзєнцева Людмила Іванівна та заступник директора з навчально-виховної роботи ХДШМ Коваленко О.О.

В концертній програмі були представлені авторські пісні викладача Лідії Андріївни, яскраві хореографічні композиції та танцювальний супровід до пісень у виконанні учасників ансамблю сучасного танцю «Шок-Денс». Учні демонстрували глядачам свою виконавську майстерність, яка є результатом щоденної, систематичної, кропіткої праці. Адже кожен урок або репетиція – це крок до нового, це подолання труднощів, пошук, експеримент.

Сповнені неповторними емоціями та враженнями вдячні глядачі підтримували юних артистів бурхливими оплесками. Дякуємо учням класу естрадного співу викладача Лідії Андріївни Євгеньєвої та учасникам ансамблю сучасного танцю «Шок-Денс» (керівник Леся Вікторівна Крупельницька) за чудову подорож у дивовижний світ пісні та танцю. Бажаємо колективам творчого натхнення, цікавих ідей та нових звершень.


Хмельницький цікавий



"Читати, щоб бути в тренді": як пройшов Всеукраїнський тиждень дитячого та юнацького читання



Творчість Кобзаря очима українських поетів