Промені моєї пісні

14 грудня у міському будинку культури відбувся звітний концерт класу викладача сольного співу Хмельницької дитячої музичної школи №2 Тетяни Килимник.

Учні класу Тетяни Євгенівни беруть активну участь у різноманітних конкурсах та фестивалях, де займають призові місця. В 2010 році в класі створено вокальний ансамбль «Веселі нотки», який у 2017 році отримав звання "Зразковий".

У концерті викладач та учні презентували усім присутнім в залі творчий проект, в програмі якого було представлено 22 різноманітних композиції, кожна з яких – це багатожанрова палітра музичних образів, колорит настроїв та щирих емоцій.

Діти виконували пісні у супроводі фортепіано (академічні твори) та у супроводі народного аматорського ансамблю «Експромт» (керівник – Андрій Герасимюк).

Усі композиції супроводжувалися хореографічними номерами двох танцювальних колективів: дитячої студії Академічного ансамблю пісні та танцю «Козаки Поділля» Хмельницької обласної філармонії (керівник та головний балетмейстер – Сергій Качуринець) та Зразкового ансамблю народного танцю «Намисто» ( керівник – Ірина Штогріна). 

Запрошеним гостем заходу стала Заслужена артистка України Майя Онищук, яка з любов’ю  дарувала слухачам свою віртуозну гру на скрипці.