Фестиваль рок-музики «Rock&Buh»

25-27 травня – впродовж трьох днів на двох сценах – головній та камерній – на території Молодіжного парку просто неба вируватиме ІІ фестиваль рок-музики «Rock&Buh»! Метою Фестивалю є популяризація якісної україномовної рок-музики та допомога талановитій молоді у творчому розвитку.

До участі у Фестивалі свої заявки подали 142 рок-гурти України, з яких 5 – найкращих будуть обрані Фестивальною радою до участі.

Хедлайнерами Фестивалю плануються:

  • легендарний рок-гурт «Воплі Водоплясова», лідер гурту, музикант–мультиінструменталіст, вокаліст – Олег Скрипка;
  • культовий поп-рок-гурт «Антитіла», фронтмен – Тарас Тополя.

Учасниками Фестивалю у 2018 році, за попередньої домовленості, мають бути:

  • переможці теле-проекту Х-фактор 2016 року – рок-гурт «Detach»;
  • учасник численних українських музичних фестивалів гурт «Фіолет»;
  • самобутній гурт «The Hypnotunez» з міста Вінниці;
  • хмельницькі гурти: «Мотор’Ролла», «Чумацький шлях», «Круть», «Станза».

Традиційно, для гостей з інших міст України будуть створені умови для розгортання наметового містечка, працюватиме медпункт, а також планується великий фуд-корт.

Засновником та організатором Фестивалю є управління культури і туризму Хмельницької міської ради, співорганізаторами – рок-гурти «Мотор’Ролла» та «Чумацький шлях», «Станза», ГО «Територія», ГО «Спелеологічний клуб «Атлантида».


Довідка: Фестиваль рок-музики «Rock& Buh» вперше проведений у 2017 році. Зважаючи на вдалий старт та велику кількість глядачів, організатори вирішили зробити його щорічним і розширити як географію, так і тривалість його проведення.

Сторінка фестивалю у Facebook