Виставка – продаж творчих робіт «Мистецтво заради миру»

16 лютого у виставковій залі Хмельницької дитячої школи образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва відкрилась виставка – продаж  творчих робіт під назвою «Мистецтво заради миру».

 

Учасниками виставки є учні дитячих шкіл естетичного виховання міста Хмельницького, а також живописці Володимир Корнєв і Володимир Овчарук,  чия творчість давно і добре відома.

 

Тематика творів різноманітна. Власне тут представлені роботи, які люблять і вміють малювати і юні, і дорослі художники: рідне місто й уявні місцевості, гарні краєвиди з горами, річками, хатками й будиночками, романтичні мандри морями, улюблених домашніх мешканців – братів наших менших, якість цікаві події, що вразили дитячу уяву.

 

Так само різні види мистецтва тут представлені: живописні етюди й замальовки, графічні рисунки і декоративний розпис по паперу і шовку (батик), тендітні маленькі янголятка – обереги, зроблені  різних матеріалів, різнобарвні глиняні вироби, а також  вироби з текстилю – лялечки, кумедні звірятка, різноманітні сувеніри.

 

Автори цих,  з любов’ю зроблених  витворів, сподіваються, що їхні роботи багатьом припадуть до душі  і вони їх придбають , щоб прикрасити свою оселю або  подарувати в якості сувеніру,  тим паче, що ціни майже умовні. Кошти, що вдасться заробити, організатори виставки планують, як і в минулому році, передати волонтерам, які опікуються військовими частинами, що воюють в АТО, котрі не пускають ворога далі визначених кордонів, готові повернути окуповані землі, а також віддати своє життя наш за мир і  спокій. Тож відвідайте виставку, придбайте твір дитячого мистецтва, візьміть посильну участь у благородній справі!